Leverandør til private og erhverv

Vi leverer i hele Danmark

Mere end 58 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Tagspån fremstillet af naturen selv

Anvendelsen af tagspån og tækkespån kan føres mere end 1.000 år tilbage til Romer- og Vikingetiden. Det blev brugt til norske stavkirker og danske vindmøller. I nyere tid har tagspån dog fået en renæssance, og det ses anvendt flere forskellige steder. 

Hos Thorslunde Træ ApS leverer vi typisk tagspån til kunder i hele Danmark. Vi tilbyder tagspån og sækkespån i akasie, eg, lærk og cedar, til forhandlere, entreprenør, håndværkere og private.

Tagspån er fremstillet af naturens eget materiale og har både en praktisk anvendelighed, men er også skønt at se på. Træet kan anvendes som tag, men kan også bruges til gavl og facade. Uanset om du mangler tagspån til privat brug eller til dit erhverv, kan vi levere det til dig.

Tækkespån lægges i flere forskellige lag

Tagspån eller tækkespån er kløvet eller savskåret som en kile, så det kan give beklædningen den fornødne tæthed. I Danmark har de foretrukne træarter været lærk og eg. Med deres høje indhold af kernestoffer og høj densitet modstår de vejrets nedslidning såvel som biologisk nedbrydning. 

Når man anvender tækkespån, oplægges det i to, tre og i nogle tilfælde fire lag. Dette er i sig selv en form for træbeskyttelse, idet den yderste synlige del af tagspånen beskytter de underliggende lag. 

Dette giver spåntækningen en levetid på 50-100 år – hvis ikke mere, hvis det behandles godt. Det er altid en god idé at behandle tagspån med træbeskyttelse – gerne olieholdigt, så det er vandafvisende.

Kontakt os for en god pris på tækkespån og tagspån

Ønsker du at få et godt tilbud på tagspån og tækkespån, kan du kontakte os med det samme. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser.

Ring til os på telefon 40 59 14 27 eller skriv til vores mail thorwood@thorslunde.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage snarest muligt. 

Varianter af de forskellige MK Godkendt klasse T til Tag tagspån

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Facebook

Thorslunde Træ ApS

Kontakt Jan Carlsson​

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag

kl: 8:00 - 16:00​

Fredag 

kl: 8:00 - 14:00