Leverandør til private og erhverv

Vi leverer i hele Danmark

Mere end 58 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Facadespån til flot facadebeklædning i træ

Er du på udkig efter en ny facadebeklædning? Så kan vi hjælpe dig. Hos Thorslunde Træ ApS leverer vi nemlig forskellige former for facadespån til både private og erhvervskunder. Vores kunder er typisk fra overalt i hele Danmark.

Vi er et firma, der har eksisteret i mere end 58 år. Denne erfaring baserer vi vores arbejde på, hvor vi nyder at vejlede og rådgive vores kunder mod den bedste løsning for dem. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige, selvom kvaliteten af vores produkter er høj.

Pift enhver bygning op med en træfacade af facadespån

Du kan med fordel vælge facadespån, hvis du ønsker en flot træfacade. Hvad end der er tale om dit hjem eller din arbejdsplads, vil det stensikkert pifte bygningen op. En træfacade skaber et unikt udtryk, som bliver mere og mere populært at anvende herhjemme. 

Vi tilbyder flere forskellige former for facadespån, så der er noget til enhver smag og ethvert behov. Du har altså mulighed for at sætte dit eget personlige præg på facaden og gøre den unik. Vær opmærksom på, at det er en god idé at behandle din træfacade med træbeskyttelse, da dette vil forlænge holdbarheden væsentligt.

Ring til os for et gratis tilbud på facadebeklædning

Leder du efter facadespån til en flot facadebeklædning i træ til en god pris, så er du kommet til det rette sted. Vi leverer både til private og erhverv over hele Sjælland.

Kontakt os på telefon 40 59 14 27 eller skriv til vores e-mail thorwood@thorslunde.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Facebook

Thorslunde Træ ApS

Kontakt Jan Carlsson​

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag

kl: 8:00 - 16:00​

Fredag 

kl: 8:00 - 14:00