Leverandør til private og erhverv

Vi leverer i hele Danmark

Mere end 58 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Tagshingles i form af Cedar Shingles tilbydes her

Leder du efter en forhandler af Cedar Shingles, så er du kommet til det rette sted. Her på siden forhandler vi nemlig det flotte tag. Vi leverer til kunder i hele Danmark. Vi leverer tagshingles både til private og erhverv.

Hos Thorslunde Træ ApS har vi mere end 58 års erfaring at bygge vores arbejde på. Vi har derfor meget viden om tagshingles, som vi med glæde deler ud af. Ønsker du at lægge dit nye tag af træ, så kan du altså roligt vælge os som leverandør af Cedar Shingles.

Konkurrencedygtige priser på Cedar Shingles

Bestiller du Cedar Shingles gennem os, er du garanteret at få kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. Vores tagshingles importeres fra både øst og vest, og de leveres til både tømrerhandlere, håndværkere og private kunder. 

Tagshingles kan bruges til at pynte på både tage og mure. Træet giver enhver bygning et særligt og flot udtryk. Hos os kommer Cedar Shingles i en længde på 45 cm og har en bredde på mellem 7 og 30 cm. De er 10-30 mm tykke og skåret som en kile.

Ring for et uforpligtende tilbud på tagshingles

Lyder dette som noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi giver gerne uforpligtende tilbud på Cedar Shingles.

Du kan ringe til os på telefon 40 59 14 27 eller skrive til vores e-mail thorwood@thorslunde.dk. Du kan også nemt og hurtigt udfylde kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Cedar Shingles

Thor Shingles

MK Godkendt klasse T til Tag.


Dimension: Længde 45 cm, bredde 7 – 30 cm


Tykkelse kileskåret 10 – 3 mm

​1 pakke var. Antal vægt ca 16 kg


Dækker ved 2-lagstækning 3, 20 m2
Rækkeafstand 20 cm


Ved 3 lagstækning 2,25 m2 rækkeafstand 14 cm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Facebook

Thorslunde Træ ApS

Kontakt Jan Carlsson​

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag

kl: 8:00 - 16:00​

Fredag 

kl: 8:00 - 14:00